React Risk Advisory söker nya medarbetare

Rekryteringsannons

 

Säljande senior konsult med kunskap om bolag, säkerhetsrisker och riskhantering

React Risk Advisory är ett rådgivningsbolag inom Underrättelse, Risk, Säkerhet och Krishantering. Vi arbetar på en väldigt nischad del av säkerhetsmarknaden och verksamheten utgörs av kvalificerad risk- och säkerhetsrådgivning inom ovan nämnda områden, ofta för större bolag, koncerner och myndigheter. Vi arbetar även med avancerad risk- och säkerhetsrådgivning åt särskilt utsatta privatpersoner. Våra kunder förväntar sig hög expertis, lyhördhet och träffsäkerhet i alla våra leveranser!
  
Som ett relativt nystartat bolag ställer vi höga krav på våra medarbetare gällande självständighet och driv, men även på stor förmåga att arbeta gemensamt i bl.a. projektform. Vårt mål är att expandera kraftigt över de närmaste åren och vi söker därför en medarbetare som aktivt kan bidra till vår affärsutveckling.
 
Du kommer att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med spännande kunder och viktiga frågor. Vi har kontor på många platser, men din huvudsakliga tjänstgöringsort är i Stockholm, dock med förekomst av utlandsuppdrag. Inom ramen för tjänsten är man del av vår krisjoursverksamhet, därför behöver du ha körkort för bil.
 
Vi söker en person som har:

…ett stort mått av energi och intresse för att jobba i ett mindre team och på sikt också vilja delta i ledningsarbetet av verksamheten.

…särskilt intresse, engagemang och fallenhet för sälj-, marknads- och utvecklingsarbete.

…tidigare erfarenhet från arbete med kvalificerade kunder, i huvudsak inom risk, säkerhet och kris.

…minst examen från gymnasium, men gärna akademisk erfarenhet.

…språkkunskaper, att behärska engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

…minst fem års erfarenhet av konsulting inom våra tjänste- och säkerhetsområden, eller närliggande verksamheter, gärna kombinerat med dokumenterat framgångsrikt säljarbete under minst två år.
 
Vi arbetar utifrån målsättningen att uppnå en mångfacetterad profil på våra anställda och ser gärna att kvinnor och personer med olika bakgrunder söker anställningen.
 
Vi kommer genomföra bakgrundskontroll inför anställningen, och rekryteringstester kan förekomma.
 
Anställningen påbörjas i början av 2020, intervju och rekrytering sker löpande.
 
Ansökningar skickas till: 
 
För frågor om tjänsten:
 
Björn von Sydow, vVD och Sverigechef, bjö alt. 0725382686
Robin Loft, VD,  alt. 0706627959
Print