React Risk Advisory söker två nya medarbetare

OM FÖRETAGET

React Risk Advisory Sweden AB är ett konsultbolag som arbetar med att tillhandahålla rådgivning och specialistkunskap inom våra affärsområden Intelligence, Risk, Security och Crisis. Vårt mål är att bli en ledande aktör inom Security Risk Management.

Vi arbetar proaktivt med analys, rådgivning och projektledning inom våra affärsområden och reaktivt med bl.a. utredning och stöd under allvarliga incidenter och kriser. Till det senare har vi även jourverksamhet.
Syftet med våra insatser är att minska störningar på våra kunders verksamheter och att säkerställa kontinuitet och tillväxt.
Våra uppdragsgivare är ofta internationella aktörer och vi utför projekt i Skandinavien, Europa, Afrika och Mellanöstern. Vårt huvudkontor finns i Solna, och vi har även kontor i Ängelholm. Vi planerar för att öppna ytterligare kontor i Sverige.
 
OM VÅRA PLANER

Vi ska nu förstärka vårt team med två nya medarbetare. En konsult med placering vid vårt huvudkontor i Solna, som ska arbeta inom krishantering och säkerhetsskydd, samt en konsult med placering i Skåne (Malmö eller Helsingborg) som ska arbeta med att bygga vår verksamhet i södra Sverige inom områdena säkerhet och riskhantering.

Vi vill utvecklas och det vill du också!
 

KONSULT KRISHANTERING OCH SÄKERHETSSKYDD
Placering Solna

Arbetsuppgifter
Du får arbeta med omväxlande uppgifter inom säkerhetsskydd och krishantering mot kunder inom privat och offentlig sektor.
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta att ta fram rapporter och analyser, genomföra informationsinhämtning, intervjuer, dokumentera, utveckla uppdragsgivares krishanteringsorganisation samt att planera, förbereda och genomföra krisövningar.
Du arbetar alltid med kundens bästa i fokus och är en objektiv rådgivare och specialist inom allmänna säkerhetsfrågor, säkerhetsåtgärder och säkerhetsrisker.
Du kommer att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med spännande kunder och viktiga frågor. Vi arbetar ofta tillsammans i team och du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen. För rätt kandidat finns väldigt bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Din bakgrund
Du har relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna kris-eller säkerhetsrelaterad, men även andra högskoleutbildningar kombinerat med yrkeserfarenhet kan vara av intresse.
Du måste ha dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete (4-5 år) och kunskap inom krishantering och säkerhetsskydd.
Erfarenhet av konsultarbete är meriterande, liksom erfarenhet från polis, militär och privat säkerhetsverksamhet.

Som person
Du har god social förmåga, är flexibel, utåtriktad och gillar att arbeta med uppsökande verksamhet, liksom att framträda inför organisationers ledningsgrupper och styrelser.
Du gillar utmaningar och att lösa problem. Du har god verbal och skriftlig förmåga i både svenska och engelska språket.
Du är en person som har ambitioner och vill utvecklas som konsult inom säkerhetsskydd och krishantering, och på sikt till högre befattningar.

KONSULT SÄKERHET OCH RISKHANTERING
Placering Malmö eller Helsingborg

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utveckla och bygga upp vår verksamhet i södra Sverige. Vid sidan om detta kommer du även att arbeta brett inom säkerhet och riskhantering.
Du behöver vara affärsutvecklare och ledare i första hand med kunskap om säkerhet och riskhantering. Du rapporterar till VD och kommer att få stöd med genomförande av uppdrag från övriga i företaget.
Du arbetar alltid med kundens bästa i fokus och är en objektiv rådgivare och specialist inom allmänna säkerhetsfrågor, säkerhetsåtgärder och säkerhetsrisker.
Du kommer att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med spännande kunder och viktiga frågor. För rätt kandidat finns väldigt bra framtida utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund
Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna inom säkerhet, men även andra högskoleutbildningar kombinerat med yrkeserfarenhet, kan vara av intresse.
Du måste ha dokumenterad yrkeserfarenhet (5-10 år) gärna från tidigare konsult- eller rådgivande arbete i privat sektor (t ex juridik, revision, finans, försäkring). Du är generalist, men specialistkunskap om säkerhet eller riskhantering är meriterande. Det viktigaste är att du är intresserad av affärsvärlden och har ett genuint intresse för affärsutveckling både för kund och för oss.
Säljerfarenhet är meriterande.

Som person
Du är självgående och utåtriktad, med god förmåga att uppträda inför andra. Du kan boka och genomföra kvalificerade möten med potentiella kunder på hög nivå.  Du är ambitiös, flexibel och lösningsorienterad och ställer upp när kunden behöver det.
Som vår representant i södra Sverige kommer det att ställas höga krav på ditt ledarskap och din kontaktförmåga.
Du har god verbal och skriftlig förmåga i både svenska och engelska språket.
Du kommer att få arbeta självständigt och kommer att ha stort inflytande på din egen utveckling hos oss.

Mera information kan du få av VD Robin Loft, 070 662 79 59, eller rekryteringskonsult Benny Carlsson, 070 540 51 00.

Din intresseanmälan med CV, skickar du snarast till: .

Vi arbetar med löpande urval, så dröj inte för länge med att skicka iväg din anmälan.

Välkommen!


Print   Email